EFSLI: seminar i Ljubljana

EFSLI: seminar i Ljubljana

EFSLI (European Forum of Sign Language Interpreters) arrangerer arbeidsseminar i Ljubljana 12. september 2013. EFSLIs arrangementer er en fremragende arena for faglig utvikling, og vi oppfordrer absolutt medlemmer til å delta. Tema denne gang er definisjon av en tegnspråktolks arbeid og retningslinjer for å ansette tegnspråktolker. Om du tenker deg til Ljubljana, anbefaler vi å laste ned appen til Museum of Fine Arts og få informasjon om bygget og utstillingen på tegnspråk.

Det skal også velges nytt styre i EFSLI, informasjon om innmelding av kandidater finner du også i nyhetsbrevet. Kanskje det er noen engasjerte tolker fra Norge som vil bruke engasjementet sitt i Europa?

Ellers jobbes det for å få italiensk tegnspråk godkjent som offisielt språk i Italia.

Informasjon om seminaret og påmelding finner du ved å trykke her.

Administratorprofil for Tolkeforbundets nettsider. Skriver sjelden noe som helst, og svært lite selvstendig. Alt jeg gjør har noen andre gjort. - Takk til de!

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord