Critical Link – verdens største tolkefaglige konferanse

Critical Link – verdens største tolkefaglige konferanse

Critical Link er en internasjonal organisasjon som jobber med fagfeltet tolking i offentlig sektor. Organisasjonen er ansvarlig arrangør for verdens største tolkefaglige konferanse: Critical Link. Konferansen arrangeres hvert tredje år, sist i Toronto i juni 2013. Neste konferanse blir i Edinburgh i juni 2016.

Les mer på www.criticallink.org

 

Sekretær i Forbundsstyret fra 2013. Jobber til daglig som statsautorisert tolk. Har tidligere jobbet som høgskolelektor i tolking ved Høgskolen i Oslo og ved Samisk høgskole. Klikk her for å sende meg en epost!

Related Posts

Nytt møte i Praksisforum 06.10.2014

Nytt møte i Praksisforum 06.10.2014

1 Comment

  1. Sideadministrator - 08/07/2013, 15:31

    også svarer du :)

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord