Praksisforums første møte i september

23. september 2013 er Tolkeforbundet representert i det nyopprettede praksisforumet. I den forbindelse ønsker vi dine innspill

Hva er viktig for tolkepraksis i fremtiden? Hva trenger praksisveilderen for å gjøre en god jobb? Her er det dere som sitter med kunnskapen og erfaringen!

Agenda for møtet
  • Plassering av praksisuker. Er det mulig å få til bedre samkjøring mellom høgskolene?
  • Krav, plikter og ansvar som ligger til praksisstedene.
  • Høgskolens oppfølging av praksisstedene/ i praksis.
  • Arbeidsfordeling, rollefordeling og forventningsavklaringer mellom praksisstedene og høgskolene.

Innspill kan sendes inn til post@tolkeforbundet.no, eller kom med dine innspill i kommentarfeltet nedenfor. Nå har du muligheten til å bidra for å gjøre utdanningen vår enda bedre!

Fagkoordinator i forbundsstyret 2013-2015. Frilanstolk i Oslo og direktetekster for NRK. Klikk her for å sende meg en epost!