Prosjektmidler endelig på plass

Landsmøtet 2013 vedtok å sette av 100.000,- i prosjektmidler for perioden 2013-2015. Disse midlene skal bidra til økt medlemsaktivitet i forbundet, og forbundsstyret fikk myndighet til å utforme rammene rundt ordningen. Dette arbeidet er endelig ferdig, og midlene kan derfor søkes på.

Lavterskelstøtte

For forbundsstyret har det vært viktig at dette tilbudet skal være lett å søke på, og ikke være et hinder for å arrangere ting. Derfor er kriteriene lettfattet, og søknadsprosessen enkel. Alle regionlag, arbeidsgrupper og andre utvalg i Tolkeforbundets regi kan søke om midler. Midlene bevilges fortløpende og utbetales så snart søknaden er bevilget.

Les mer om ordningen her.