Prosjektmidler endelig på plass

Prosjektmidler endelig på plass

Landsmøtet 2013 vedtok å sette av 100.000,- i prosjektmidler for perioden 2013-2015. Disse midlene skal bidra til økt medlemsaktivitet i forbundet, og forbundsstyret fikk myndighet til å utforme rammene rundt ordningen. Dette arbeidet er endelig ferdig, og midlene kan derfor søkes på.

Lavterskelstøtte

For forbundsstyret har det vært viktig at dette tilbudet skal være lett å søke på, og ikke være et hinder for å arrangere ting. Derfor er kriteriene lettfattet, og søknadsprosessen enkel. Alle regionlag, arbeidsgrupper og andre utvalg i Tolkeforbundets regi kan søke om midler. Midlene bevilges fortløpende og utbetales så snart søknaden er bevilget.

Les mer om ordningen her.

Administratorprofil for Tolkeforbundets nettsider. Skriver sjelden noe som helst, og svært lite selvstendig. Alt jeg gjør har noen andre gjort. - Takk til de!

Related Posts

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord