Frilansmøte i Oslo og Akershus

Tolkeforbundet ble ønsket velkommen til å være til stede på frilansmøte i Oslo og Akershus mandag 7. april 2014. Vi setter stor pris på åpenheten og samarbeidsviljen dette viser, og takker for muligheten til å ha fått være til stede på et møte hvor det ble tatt opp tema som er viktig for mange av våre medlemmer.

Tema på møtet var blant annet fellesoppdrag v/Tolketjenesten i Buskerud, frilanstolkers arbeidssituasjon, og oppsigelser av frilanstolker i Hordaland.

Dette er ikke et møtereferat, det er notater fra møtet som kan være til nytte for Tolkeforbundet og forbundets medlemmer. Det er ikke gjennomlest av møtedeltakere eller andre før det distribueres til organisasjonens medlemmer.

Notatet finner du på denne siden: http://www.tolkeforbundet.no/dokumenter