Samordningssamling NAV Hjelpemidler og tilrettelegging

Mandag 28.april og tirsdag 29.april deltar Tolkeforbundet på samordningssamling i Oslo sammen med representanter fra de forskjellige hjelpemiddelsentralene.

Mandagen er satt av til å jobbe med samordning av fellesoppdrag. Her vil man gå gjennom rutiner for registrering av fellesoppdrag, samordning av oppdrag, kompetansenettverk på tvers av fylker og samarbeid med aktuelle instanser. På tirsdag skal det jobbes med samordning av frilansoppdrag. Kulturbygning på frilansområdet og møtepakker til nyutdannede tolker skal blant annet diskuteres her.

Trykk her for å se hele programmet.

Siden sist samordningsmøte har det dukket opp flere saker og vi har fått tilbakemeldinger fra flere medlemmer, dette vil vi ta med oss på denne samlingen.

Kom gjerne med flere tilbakemeldinger før møtet!

Leder av Tolkeforbundet 2013-2015. Ferdig utdannet ved HiST i 2011. Klikk her for å sende meg en epost!