Lyst på et verv i Tolkeforbundet?

Kjære kollegaer! Det nærmer seg landsmøte i Tolkeforbundet, og dermed valg av nytt forbundsstyre, etikkutvalg og valgkomitèe. Vi vet det er mange engasjerte tolker der ute, og kanskje er du en av dem som ønsker å stille til valg? Hvis dette er tilfellet ber vi deg kontakte en av oss i valgkomiteen.

Dersom du kjenner kallet selv, eller vet av noen som ville passet til et verv i Tolkeforbundet kan du enten sende en mail til valg@tolkeforbundet.no, eller ta direkte kontakt med en av oss i valgkomitèen.

Mvh valgkomiteen.
– Anine Aas Hegerstrøm, Jeanette Storli og Guro Houth Fjellseth

Hva betyr det å ha et verv i Tolkeforbundet?

Nedenfor har vi skrevet litt om hva hvilke oppgaver hver enkelt rolle har. Listen er ikke utfyllende. dersom du lurer på mer har vi satt opp kontaktinformasjon slik at du kan snakke med en av oss som sitter i styret i dag for å høre mer om hva det vil si å ha et verv i Tolkeforbundet.

Forbundsstyret

Etikkutvalget