Ja til bedre vilkår og nei til politiattest

Ja til bedre vilkår og nei til politiattest

Tolkeforbundet har gitt sitt høringssvar i to høringer.

  1. Den ene omhandler NOU-en «Tolking i offentlig sektor – et spørsmål om rettsikkerhet og likeverd«. Dersom du ønsker å l se opptak fra framlegget av utredningen, finner du det nedenfor. Selve utredningen kan du . Tolkeforbundet priser arbeidet utvalget har gjort med utredningen.
  2. Det andre høringssvaret går på justis- og beredskapsdepartementets forslag til lovendring som pålegger tolken å framlegge uttømmende politiattest i enkelte tolkesituasjoner. Dette er en lovendring Tolkeforbundet ikke støtter.
Tolkeforbundets høringssvar finner du her.

 

Tidligere leder i Forbundsstyret 15-16. Nestleder 13-15. Bosatt i Trøndelag. Klikk her for å sende meg en epost!

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord