Ja til bedre vilkår og nei til politiattest

Ja til bedre vilkår og nei til politiattest

Tolkeforbundet har gitt sitt høringssvar i to høringer.

  1. Den ene omhandler NOU-en «Tolking i offentlig sektor – et spørsmål om rettsikkerhet og likeverd«. Dersom du ønsker å l se opptak fra framlegget av utredningen, finner du det nedenfor. Selve utredningen kan du . Tolkeforbundet priser arbeidet utvalget har gjort med utredningen.
  2. Det andre høringssvaret går på justis- og beredskapsdepartementets forslag til lovendring som pålegger tolken å framlegge uttømmende politiattest i enkelte tolkesituasjoner. Dette er en lovendring Tolkeforbundet ikke støtter.
Tolkeforbundets høringssvar finner du her.

 

Administratorprofil for Tolkeforbundets nettsider. Skriver sjelden noe som helst, og svært lite selvstendig. Alt jeg gjør har noen andre gjort. - Takk til de!

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord