Ørjan går av som leder av Tolkeforbundet

Ørjan går av som leder av Tolkeforbundet

Overfor meg selv har jeg alltid vært tydelig på hvem jeg representerer, og alltid vært bevisst på hvilken hatt jeg har hatt på meg. Problemet med slike «imaginære» hatter, er at om jeg selv er bevisst hvilken hatt jeg har på hodet, betyr ikke det at alle andre ser den samme.

I løpet av de siste ukers hendelser har det blitt gjort klart at jeg ikke har evnet å balansere ledervervet mitt med lojaliteten til min arbeidsgiver.

Det er derfor jeg med tungt hjerte velger å trekke meg som leder av Tolkeforbundet.

Jeg gikk inn i Tolkeforbundet med godt mot og store planer. Med fem stykker i et forbundsstyre som på frivillig basis jobber på ledige kvelder, har jeg innsett at ting tar tid. Selv om det er enkelte visjoner jeg ikke har klart å fullbyrde, er jeg stolt av at vi blant annet har klart å få innpass på de arenaer beslutninger tas. Det har gitt oss en flott mulighet til å påvirke endringene tidlig i prosessen. Jeg er overbevist om at et vennlig samarbeid bærer mer frukter enn å kaste stein.

Når jeg nå gir roret til Mariann og resten av styret, er jeg trygg på at dette arbeidet videreføres.

– Takk for meg.

Administratorprofil for Tolkeforbundets nettsider. Skriver sjelden noe som helst, og svært lite selvstendig. Alt jeg gjør har noen andre gjort. - Takk til de!

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord