Innspill på tolkerapporten

Tolkeforbundet har fått invitasjon fra Arbeids- og sosialdepartementet til å sende dem innspill på Agenda Kaupang-rapporten «Helhetlig gjennomgang av tolkeområdet». I tillegg skal vi bli invitert til et møte med dem etter at alle berørte parter har sendt inn sine innspill. Vi har fått frist til 20. april. Vi har allerede sendt dem innspill i juli, men styret tenker å benytte anledningen igjen til å sende dem noe. Hvis medlemmene har innspill til hva vi bør fokusere på, send oss gjerne en mail på post@tolkeforbundet.no.

Edit 21/4-17: Her kan du se innspillet vi sendte departementet

Leder i Tolkeforbundet i perioden høst 2016-mai 2017 og gjenvalgt 2017-2019. Nestleder i Tolkeforbundet for perioden 2015-høst 2016. Frilanstolk i Oslo og Akershus. Ta kontakt med meg på leder@tolkeforbundet.no.