Verv i Tolkeforbundet?

Verv i Tolkeforbundet?

Det er ikke lenge igjen til landsmøte i Tolkeforbundet og et viktig element i landsmøtet er valg av personer som skal jobbe for Tolkeforbundet i den neste 2-årsperioden. Valgkomiteen jobber med å finne kandidater til bla.a. forbundsstyret og etikkutvalget. Kjenner du noen som du tenker egner seg godt til disse vervene eller ønsker du å stille deg selv til rådighet? Send navneforslag til valg(a)tolkeforbundet.no, så tar valgkomiteen videre kontakt.

Leder i Tolkeforbundet i perioden høst 2016-mai 2017 og gjenvalgt 2017-2019 og 2019-2021. Nestleder i Tolkeforbundet for perioden 2015-høst 2016. Tolk i Oslo og Akershus. Ta kontakt med meg på leder@tolkeforbundet.no.

Leave a Reply

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord