Landsmøte 2019

Landsmøte 2019 blir i Bergen 16.-17. mars 2019

Vi holder, jmf vedtektene, landsmøte i oddetallsår. Tradisjonelt har landsmøtene vært annen hver gang i Oslo og Trondheim, de to stedene som har hatt tolkeutdanning. MEN Bergen, Høgskolen på Vestlandet, har jo også tolkeutdanning nå! Så da representantene fra Hordaland i utvidet styremøte tok utfordringen, bestemte vi at neste landsmøte skal legges til Bergen 16.-17. mars. Vi gleder oss til å invitere tolker fra hele landet til fagdag lørdagen og landsmøte søndagen. Mer info vil komme, men hold av datoene!

Leder i Tolkeforbundet i perioden høst 2016-mai 2017 og gjenvalgt 2017-2019. Nestleder i Tolkeforbundet for perioden 2015-høst 2016. Frilanstolk i Oslo og Akershus. Ta kontakt med meg på leder@tolkeforbundet.no.