Utvidet styremøte 2018

Denne helgen har Tolkeforbundet utvidet styremøte mellom forbundsstyret og representanter fra regionlagene. Målet med samlingen er utveksling av informasjon, diskusjon om forbedring av strukturen vår og kommunikasjonsflyt, fordeling av arbeidsoppgaver med spesielt fokus på samarbeid mellom forbundsstyret og regionlagsstyrene. Vi skal også vedta sted og tid for neste landsmøte (våren 2019). Følg med for oppdatert informasjon de nærmeste dagene. Regionlagene får tilsendt kort oppsummering av helgens diskusjoner til distribusjon blant sine medlemmer.

Leder i Tolkeforbundet i perioden høst 2016-mai 2017 og gjenvalgt 2017-2019. Nestleder i Tolkeforbundet for perioden 2015-høst 2016. Frilanstolk i Oslo og Akershus. Ta kontakt med meg på leder@tolkeforbundet.no.