Engasjer deg i Tolkeforbundet!

Lyst på et verv i Tolkeforbundet?
I mars skal vi velge nye tillitsvalgte. Vi vet og ser stadig at det er mange engasjerte tolker der ute. Enten du selv har lyst, eller at du kjenner noen som hadde passet utmerket, så bør du kontakte oss i valgkomitéen.

Hvorfor engasjere seg i Tolkeforbundet?

Det er mye som har skjedd rundt profesjonen vår de siste årene og mye som skjer nå. For at tolkeprofesjonen skal ha en aktør som ivaretar tolkers faglige og sosiale rammebetingelser trenger vi engasjerte frivillige i de riktige fora. Vi trenger dyktige tolker som kan ta på seg det ansvaret.

Vi skal fylle poster både i forbundsstyret, etikkutvalget og valgkomitéen. Med et tillitsverv i Tolkeforbundet kan du være med på å forme profesjonens framtid.

Dersom dette er deg, eller at du kjenner noen som kunne gjort en god jobb, bør du ta kontakt med valgkomitéen på valg@tolkeforbundet.no.

Dersom vi tolker ikke jobber for en styrket profesjon, vil heller ingen andre gjøre det. Vi ønsker at bredden i tolke-Norge skal gjenspeiles i Tolkeforbundet – bli med og bidra i diskusjonen og la oss drive profesjonen vår unisont fremover!

Mvh Valgkomiteen
Marie Straume, Nina Åsbakk og Murtaza Mastoor

Leder i Tolkeforbundet i perioden høst 2016-mai 2017 og gjenvalgt 2017-2019. Nestleder i Tolkeforbundet for perioden 2015-høst 2016. Frilanstolk i Oslo og Akershus. Ta kontakt med meg på leder@tolkeforbundet.no.