Om forbundet

OBS! Tolkeforbundet er nedlagt. Det du leser her er historikk.
Forbundsstyret

Øverst sitter Forbundsstyret. Forbundsstyret velges for to år på landsmøtet. Forbundsstyrets oppgave er å være Tolkeforbundets medlemmers ansikt utad, og står for den daglige driften av forbundet. Hvilke saker Forbundsstyret skal jobbe med vedtas på landsmøtet.
Les mer.

Etikkutvalget

Etikkutvalget blir valgt for to år på landsmøtet. Utvalgets mandat er å sikre de etiske standardene for tolker, samt diskutere etiske utfordringer i yrkesutførelsen.
Les mer.

Tolkeavisa

Tolkeavisa er Tolkeforbundets egen avis, og deler nettside med forbundet. Tolkeavisas mandat er å rapportere hva som rører seg i tolkenorge. Tolkeavisas redaksjon stiller ikke på valg.
Les mer.

Arbeidsgrupper, utvalg og forum

I enkelte saker landsmøtet ønsker å prioritere, har forbundsstyret opprettet egne arbeidsgrupper. Disse gruppene har som formål å se nærmere på en konkret sak, for så å levere et resultat til forbundsstyret.
Les mer.

Regionlag

Tolkeforbundet er igjen delt inn i regionlag. Mens Forbundsstyret jobber ut mot eksterne aktører og samarbeidspartnere, så jobber regionlaget primært med å skape aktivitet blant medlemmene.
Les mer.

 

1 Comment

  1. Tolkeforbundet – Tolkeavisa | Nytt forbundsstyre er valgt - 25/07/2013, 11:13

    […] Om organisasjon […]

Comments are now closed on this post.

Medlemssider

Glemt passord?

Bli medlem

Tilbakestill glemt passord
Skriv inn epostadressen dersom du vil ha tilsendt nytt passord